Gabinete Duilio Sartori

Who sees the discreet facade of cement in the street Lopes Quintas in the neighborhood of the Botanical Garden, might not imagine what awaits there. A large and inviting key in place of a conventional sign opens the door to the beautiful and unusual atmosphere of this store-shaped hallway. Evolutiva Estudio was invited to participate in the creation of this universe and the brand identity of the Cabinet, an exercise in search and appreciation of the creative processes.

Topo da página

Who sees the discreet facade of cement in the street Lopes Quintas in the neighborhood of the Botanical Garden, might not imagine what awaits there. A large and inviting key in place of a conventional sign opens the door to the beautiful and unusual atmosphere of this store-shaped hallway. Evolutiva Estudio was invited to participate in the creation of this universe and the brand identity of the Cabinet, an exercise in search and appreciation of the creative processes.